Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Descargar Heka. Un viatge màgic a Egipte (Grans Lectors) de Núria Pradas Andreu Libros Gratis en EPUB

Descargar Gratis Heka. Un viatge màgic a Egipte (Grans Lectors) de Núria Pradas Andreu PDF [ePub Mobi] Gratis, Descarga gratuita Heka. Un viatge màgic a Egipte (Grans Lectors) descarga de libros


📘 Lee Ahora     📥 Download


Heka. Un viatge màgic a Egipte (Grans Lectors) de Núria Pradas Andreu

Descripción - Reseña del editor En Víctor té 12 anys i una vida d'allò més normal fins que, un dia, tota la seva realitat es veurà trasbalsada amb la troballa d'un escarabat verd que el transporta a l'Antic Egipte. Allà coneixerà un nen temerari i arrauxat cridat a ser el nou faraó de les Dues Terres, Tutmosis, que l'arrossegarà a una sèrie de perilloses aventures.

Detalles del Libro

  • Name: Heka. Un viatge màgic a Egipte (Grans Lectors)
  • Autor: Núria Pradas Andreu
  • Categoria: Libros,Infantil,Literatura y ficción
  • Tamaño del archivo: 10 MB
  • Tipos de archivo: PDF Document
  • Descargada: 412 times
  • Idioma: Español
  • Archivos de estado: AVAILABLE


Descargar Heka. Un viatge màgic a Egipte (Grans Lectors) de Núria Pradas Andreu libros ebooks

Heka. Un viatge màgic a Egipte por Pradas Andreu, Núria ~ Descargar Heka. Un viatge màgic a Egipte.PDF Título del ebook: Heka. Un viatge màgic a Egipte Autor: Pradas Andreu, Núria Editorial: Editorial Bambú Categoría: Relatos de aventuras Fecha de publicación: 12/29/2010 Número de páginas: 120 ISBN: 9788483430996 Idioma: Español Más información del libro: Relatos de aventuras (infantil/juvenil) / Edad de interés: a partir de 11 años .

[download] Heka. Un viatge màgic a Egipte (Grans Lectors ~ Un viatge màgic a Egipte (Grans Lectors) By Núria Pradas Andreu.Este libro le da al lector nuevos conocimientos y experiencia. Este libro en línea está hecho en palabras simples. Hace que el lector sea fácil de conocer el significado del contenido de este libro.

Heka. Un viatge màgic a Egipte (Grans Lectors): ~ Un viatge màgic a Egipte (Grans Lectors) (Catalán) Tapa blanda – 29 diciembre 2010 de Núria Pradas Andreu (Autor) 4,5 de 5 estrellas 2 valoraciones

Heka. Un viaje mágico a Egipto - Anika Entre Libros ~ En "Heka" Núria Pradas nos lleva hasta el antiguo Egipto, concretamente a la época de la XVIII dinastía. Tutmosis II ha muerto y se produce un momento de crisis ante el vacío de poder. Por un lado está su Gran Esposa Real Hatshepsut que se considera la legítima heredera y por otro su primogénito varón, Tutmosis, fruto de su relación con una esposa secundaria.

HEKA. Un viatge màgic a Egipte - Bambú Lector ~ HEKA Un viatge màgic a Egipte Núria Pradas En Víctor és un noiet de dotze anys d’allò més normal, encara que, a ell, li agradaria tenir una vida plena d’aventures com la del seu heroi, l’Eragon. Un dia, tota la seva vida es veurà trasbalsada amb la troballa d’un escarabat verd que el trans - porta a l’Antic Egipte.

Heka. Un viatge màgic a Egipte, d'Editorial Bambú ~ Inici > Grans Lectors > Heka. Un viatge màgic a Egipte Col·lecció Grans Lectors 978-84-8343-099-6 120 pàg. Rústica (cosida) Sense IVA: 10,48€ Amb IVA .

Heka. Un viatge màgic a Egipte - Pla Lector Editorial Casals ~ Grans Lectors. Edat: A partir de 10 anys. Gèneres: Novel·la d'aventures, novel·la històrica, novel·la de viatges. Valors: Amistat, realització personal, valentia. Àrees Llengua catalana i literatura . Heka. Un viatge màgic a Egipte - Solucionari.

Heka. Un viaje mágico a Egipto - Plan Lector Editorial ~ El Plan Lector para primaria y secundaria para mejorar las competencias lectoras de los alumnos. Este sitio web utiliza galletas . Grandes Lectores. Edad: A partir de 10 años. Géneros: . HEKA. Un viaje mágico a Egipto. Primaria Heka. Un viaje mágico a Egipto. Secundaria.

Heka. Un viatge màgic a Egipte: Actual - Bambú Lector ~ HEKA Un viatge màgic a Egipte. Història de l'art Actual Professions Diversitat Àudio Per descobrir. La història de l'Antic Egipte continua sent un repte per als investigadors. El període en què van viure Hatxepsut i Tutmosis III era un misteri fins fa ben poc temps.

Heka. Un viatge màgic a Egipte: Per descobrir - Bambú Lector ~ HEKA Un viatge màgic a Egipte. Història de l'art Actual Professions Diversitat Àudio Per descobrir. Els egipcis antics pensaven que després de morir l'ànima del difunt iniciava un viatge cap al Més Enllà. Quan algú moria, se'n conservava el cos per mitjà del procés de momificació.

Heka. Un viatge màgic a Egipte - Agapea Libros Urgentes ~ El autor de Heka. Un viatge màgic a Egipte, con isbn 978-84-8343-099-6, es Núria Pradas, esta publicación tiene ciento veinte páginas. El título Heka. Un Viatge Màgic A Egipte forma parte del catálogo de Editorial Bambú. Fue fundada en 2006 y tiene su sede en Barcelona. La editorial tiene en su haber más de 500 textos en catalogo.

Heka. Un viaje mágico a Egipto, de Editorial Bambú ~ Inicio > Grandes Lectores > Heka. Un viaje mágico a Egipto Colección Grandes Lectores 978-84-8343-098-9 120 págs. Rústica (cosida) Sin IVA: 10,48€ . Fragmento del libro Audio Los autores Otros títulos de la colección. Los .

Heka. Un viaje mágico a Egipto por - Pájaro Libros ~ Descargar Heka. Un viaje mágico a Egipto.PDF Título del ebook: Heka. Un viaje mágico a Egipto Autor: Pradas Andreu, Núria Editorial: Editorial Bambú Categoría: Relatos de aventuras Fecha de publicación: 12/29/2010 Número de páginas: 120 ISBN: 9788483430989 Idioma: Español Más información del libro: Relatos de aventuras (infantil/juvenil) / Edad de interés: a partir de 11 años .

Heka. Un viaje mágico a Egipto: Un viaje mágico a Egipto ~ Heka. Un viaje mágico a Egipto: Un viaje mágico a Egipto Grandes Lectores: : Pradas Andreu, Núria, Risco, Noemí: Libros

Heka. Un viatge màgic a Egipte - Leoteca ~ Heka. Un viatge màgic a Egipte / En Víctor té 12 anys i una vida d'allò més normal fins que, un dia, tota la seva realitat es veurà trasbalsada

HEKA, UN VIATGE MAGIC A EGIPTE / NURIA PRADES / Comprar ~ HEKA, UN VIATGE MAGIC A EGIPTE de NURIA PRADES. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

Heka. Un Viatge Màgic A Egipte de - Todos tus libros ~ Sinopsis de: "Heka. Un viatge màgic a Egipte" En Víctor té 12 anys i una vida d'allò més normal fins que, un dia, tota la seva realitat es veurà trasbalsada amb la troballa d'un escarabat verd que el transporta a l'Antic Egipte.

Heka. Un viatge màgic a egipte (Tapa blanda) · Libros · El ~ En Víctor té 12 anys i una vida d'allò més normal fins que, un dia, tota la seva realitat es veurà trasbalsada amb la troballa d'un escarabat verd que el transporta a l'Antic Egipte. Allà coneixerà un nen temerari i arrauxat cridat a ser el nou faraó de les Dues Terres, Tutmosis, que l'arrossegarà a una sèrie de perilloses aventures.

Heka, un Viatge Magic a Egipte (2010) - Libros Hernandez ~ Entra LEE ONLINE O DESCARGA Heka, un Viatge Magic a Egipte (2010) en PDF, ePub o Mobi, En V. té 12 anys i una vida d allò més normal fins que, un día, tota

:Opiniones de clientes: Heka. Un viatge màgic a ~ Vea reseñas y calificaciones de reseñas que otros clientes han escrito de Heka. Un viatge màgic a Egipte (Grans Lectors) en . Lea reseñas de productos sinceras e imparciales de nuestros usuarios.

Heka. Un viatge màgic a Egipte - Página web de paraulademixa ~ Títol: Heka. Un viatge màgic a Egipte Col·lecció: Bambú. Grans viatges 1 Autora: Núria Pradas i Andreu Editorial: Bambú Any d’edició: 2010 Sinopsis: En Víctor té 12 anys i una vida d'allò més normal fins que, un dia, tota la seva realitat es veurà trasbalsada amb la troballa d'un escarabat verd que el transporta a l'Antic Egipte.

HEKA: UN VIAJE MAGICO A EGIPTO / NURIA PRADAS - Casa del Libro ~ HEKA: UN VIAJE MAGICO A EGIPTO de NURIA PRADAS. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

Libros PDF, EPub por Nuria Pradas Andreu / Espanol PDF ~ nuria pradas andreu Páginas para descargar libros PDF, EPub, ebook gratis en español, Información y enlaces a 18 páginas donde uno se puede descargar libros de forma gratuita y legal. Descargas con o sin registro, en español

Heka. Un viaje mágico a Egipto - Leoteca ~ Grandes Lectores. Idioma. Castellano. Nº de páginas. 120. Publicación. 05 de Mayo de 2012. Palabras clave. Publicaciones infantiles en general. Libros infantiles y juveniles. ISBN/EAN. 978-84-8343-098-9 / 9788483430989. Temática. Historia . Heka. Un viatge màgic a Egipte

LIBROSALALUZDELALUNA: HEKA. UN VIATGE MÀGIC A EGIPTE ~ HEKA. UN VIATGE MÀGIC A EGIPTE Núria Pradas Editorial Bambú Colección Grans Viatges Ilustraciones de Montserrat Batet Traducida al castellano por Noemí Risco 1ª edición de septiembre de 2010 . El libro cuenta con asesoramiento del Museu Egipci de Barcelona lo cual ya dice mucho de él.